Нова година в Limak Atlantis Deluxe Hotel Resort 5*

НОВА ГОДИНА 2023 В БЕЛЕК - АНТАЛИЯ

Полет от София и Варна на 29.12.2022 – 4 нощувки
 
Настаняване Стандартна Фамилна стая
2 възраснти 1935 лв. 2412 лв.
2 възр. + 1 дете /2+14,99г/ 2500 лв. 2977 лв.
3 възрастни  2790 лв. 2977 лв. 

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет или Варна-Анталия-Варна (не вкл. кетъринг по време на полета);
 • 4 нощувки на база All Inclusive
 • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance

 
Цената не включва:
 • Новогодишна вечеря в хотела  - срещу доплащане 
 • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия)
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 5 дни; за лица от 75 до 80 г: 8 евро / 16 лева за 5 дни;
 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.
Условия за плащане:
 • При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
 • Доплащане на останалата сума по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване
 • Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
Анулационни условия:
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати договора/да анулира пътуването си по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, като заплати неустойка в размери, както следва:

1.1. Такса за прекратяване на договора.
Последната е в размер на 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕАРТОРА таксата от 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.

1.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
- от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
- от 29 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
- от 21 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
1.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.


*  Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Информация за хотела: 

Хотелът е част от веригата хотели LIMAK INTERNATIONAL HOTELS RESORTS. Разположен е на 35 км от летището и на 45 км от центъра на гр. Анталия. На разположение на гостите са закрит басейн, сауна, парна баня, турска баня, фитнес, тенис корт, футболно игрище, детски клуб и паркинг. Всички помещения са оборудвани с балкон, баня с вана или душ, сешоар, мини - бар (безплатно), телевизор, телефон, централен климатик, сейф.
Виж повече


Карта:Дестинации

Всички дестинации