Нова година в Alexia Resort & Spa 5* (16+), Анталия-Сиде

НОВА ГОДИНА 2023 В СИДЕ - АНТАЛИЯ

Полет от София и Варна на 29.12.2022 – 4 нощувки
 
Настаняване Двойна стая 
Комфорт 
2 възрастни  1747 лв.
3 възрастни 2531 лв. 


Цената включва:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет или Варна-Анталия-Варна (не вкл. кетъринг по време на полета);
 • 4 нощувки на база All Inclusive
 • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance) 
Цената не включва:
 • Новогодишна вечеря в хотела  - срещу доплащане 
 • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия)
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 5 дни; за лица от 75 до 80 г: 8 евро / 16 лева за 5 дни;
 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.
Условия за плащане:
 • При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
 • Доплащане на останалата сума по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване
 • Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
Анулационни условия:
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати договора/да анулира пътуването си по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, като заплати неустойка в размери, както следва:

1.1. Такса за прекратяване на договора.
Последната е в размер на 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕАРТОРА таксата от 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.

1.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
- от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
- от 29 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
- от 21 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
1.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.


*  Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Описание на хотела:

Хотел Alexia Resort & Spa се намира на 60 км от летището в Анталия, на 600 м от Сиде и на 150 м от плажа. Хотелът се състои от основна 7 етажна сграда. На разположение на гостите е спа център с турска баня, сауна, фитнес; магазини. Всички помещения са оборудвани с телевизор, сейф, балкон, Wi-Fi, централна климатизация, баня с душ, сешоар, мини бар. 
Виж повече


Карта:Дестинации

Всички дестинации