Почивка на остров Бали, Танджунг Беноа ЕСЕН 2019 - 7 нощувки Полети от София всеки понеделник от 14.10.2019 до 25.11.2019 вкл.

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 10 дни / 7 нощувки
Дестинация: Бали, Индонезия
Дати на отпътуване:
от: 0.00 лв.

ЗАПИТВАНЕ

Начална дата Крайна дата Цена Запитване

Показаните цени са по дата на хотелско настаняване, а полетите от България са 1 ден по-рано на отиване към Индонезия и 1 ден по-късно на връщане към България!


ПРОГРАМА:

 

Ден 1:

Отпътуване от летище София за остров Бали с прекачване в Истанбул.

 

Ден 2:

Пристигане на остров Бали в Индонезия. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка

 

Ден 3-8:

Закуска. Свободно време за плажили допълнителни екскурзии. Нощувка.
Остров Бали е една от най-популярните дестинации за пътуване в света и с основателна причина, тъй като този остров, известен като „Островът на боговете“, е едно от най-красивите места на земята. Заобиколен от лазурни морета и обсипан със златни плажове, Бали, разбира се, е рай за сърфистите и за търсачите на почивка на плажа. Освен морето и пясъка обаче, Бали има огромен брой други атракции, на които да се насладите - храмове, пещери, водопади, музеи и пазари, и ако харесвате историята и културата, тогава можете да прекарате часове, изучавайки местните легенди и балийските традиции в места като Убуд. Ако харесвате приключенски занимания, тогава също няма да останете разочаровани от престоя си тук и можете да очаквате фантастичен набор от водни спортове, гмуркане и шансът да летите през сенките на джунглата като Тарзан.

Накратко, каквото и да искате да направите, вероятно ще го намерите на Бали и лесно можете да прекарате и месец тук и все още да сте видели само част от предлаганите забележителности. Най-трудната част е да изберете къде да отидете първо и какво искате да видите, но ние ще Ви помогнем! Вижте част от допълнителните екскурзии, които може да заявите и заплатите на място, след пристигаето си на острова:

 

Екскурзия до град Убуд

Убуд се намира в централната част на остров Бали и е културният център на местната общност, така че ако харесвате изкуството, това е мястото, което трябва да дойдете.

Градът се намира сред великолепни подвижни оризища и е пълен с художествени галерии като, които ви дава представа за еволюцията на изкуството на Бали. Можете също така да намерите и галерии, посветени на бижута, керамика и скулптура, и можете да закупите сувенири из целия Убуд.

Дворецът Убуд е най-важното място в там и датира от 1800 г. Комплексът включва двореца, както и великолепни градини и богато украсени архитектурни особености. Вечер дворецът оживява и се провеждат танцови шоу програми, които са идеални, ако искате да станете част от културата в красива историческа обстановка.

Времетраенето на тази екскурзия е 6 часа и включва обяд.

 

Сафари със слонове

Това изключителнопреживяване е рядка възможност да усетите уникалната връзка с едно изключитено създание – слонът, в зрелищна тропическа обстановка. Разходката в дивата природа в компанията на тези сладки гиганти е преживяване, което никога няма да забравите. Времетраенето на тази екскурзия е 5 часа и включва обяд.

 

А, ако сте с Вашата половинка, влюбени сте и авантюристично настроени, можете да станете главните действащи лица в кралска сватбена церемония в Убуд, според местните обичаи, като се ожените на остров Бали!

Това райско кътче в Индонезия е наистина специално място, със своите вековни традиции и ярки ритуали. А местните сватбени обичаи са толкова оригинални, колкото и културата на острова. Сключването на брак на Бали е мечтана възможност за мнозина, които са намерили любовта на живота си и търсят както екзотична, така и романтична обстановка за обмен на обети. Това е една от най-добрите островни дестинации в света. Специализираните места за сватба включват параклиси и места на открито с най-зашеметяващите гледки. Времето в Бали дава възможност както за сватбен ритуал на открито на морския бряг или горския район. Това преживяване включва фотографски услуги и празнична вечеря.

 

Повече допълнителни екзкурзии вижте по-долу в програмата!

 

Ден 9:

Закуска. Освобождаване на стаите до обяд. Трансфер до летището. Полет за София с прекачване в Истанбул.

 

Ден 10:

Пристигане на летище София.

 

*Програмата e примерна за настаняване със 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място на остров Бали.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София - Истанбул - Денпасар – Истанбул – София с авиокомпания Turkish Airlines;
 • Чекиран багаж до 30 кг на човек;
 • Летищни такси;
 • Трансфер летище - хотел - летище на остров Бали;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
 • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Допълнителни екскурзии;
 • Местни данъци;
 • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица от 65 до 70год. – 16 лв.
 • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица над 75 години – 31 лв.
 • Доброволна застраховка "Отмяна на пътуване" – закупува се по желание, като цената ѝ, се формира в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".


Примерно полетно разписание:

София – Истанбул 21:40 – 23:05

Истанбул – Остров Бали 01:30 – 19:30

Остров Бали – Истанбул 21:00 – 05:25 +1* (пристигане на следващия ден в 05:25 ч)

Истанбул – София 07:45 – 09:05

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Полетното разписание за отделните дати е различно, с удобни полети и малък престой в Истанбул.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

Име на АК: Turkish Airlines

 

Общи условия и допълнителна информация по чл.82 от ЗТ

 

Дестинация: остров Бали, Индонезия.

Хотели – категория от 2* до 5*


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум шест месеца след крайната дата на пътуването;
 • За деца под 18 години, пътуващи без единия или двамата родители - нотариално заверено писмено съгласие за пътуване в чужбина от своите родители или настойници.

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

Плащания:

 • Депозит при записване в размер на 50 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
 • Доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

 

Анулационни срокове след резервиране на пътуването:

 • След резервация до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на депозита;
 • При анулация от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • При анулация от 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

Необходими данни:

 • Трите имена на латиница по международен паспорт;
 • ЕГН на всички пътуващи;
 • Номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване.

 

ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на свободните места;
 • Медицинската застраховка се сключва със ЗК ГРУПАМА и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 150 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума;
 • Пътуването, като цяло, не е подходящо за лица с ограничена подвижност;
 • Пътуването се провежда индивидуално и не се предвижда водач;
 • Здравни изисквания – няма специални здравни изисквания;
 • Допълнителни екскурзии се провеждат на руски език;
 • Всякакви местни, комунални или общински такси, въведени от местното законодателство, се заплащат при пристигане на рецепция в хотела. Размерът на таксите e възможно да се промени;
 • Виза – за пътуване в Индонезия с кацане на летище Nhurah Rai - DPS, остров Бали, не е необходима виза за български граждани;
 • Входна държавна такса: 25 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата;
 • Изходна държавна такса: 15 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата.

 

Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

ВАЖНО: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 1. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: няма.

 

*Промоционалните цени и цените за ранни записвания, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоциите и специалните цени за ранни записвания за отделни хотели могат да бъдат прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

 

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.

В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак- общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да ОТКАЖЕ ДА ПОКРИЕ РАЗХОДИТЕ за евентуално лечение!

Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89

 

*Българските граждани, притежаващи обикновени паспорти, валидни минимум шест месеца, могат да влизат безвизово в Република Индонезия за срок до 30 дни (без право този срок да бъде удължаван) с цел туризъм (семейни, социални или културни причини, участие в семинари, посещение на международни изложби, транзитно преминаване), като следва да имат двупосочен билет или билет за друга държава (следваща дестинация), както и да не са били включвани в забранителния списък на държавата.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
 

***Важно: Екскурзиите се провеждат на руски или английски език и се резервират на място, след пристигането на острова. Възможно е плащане с кредитна карта, като цената се завишава с 3%.

 

Екскурзия до град Убуд

Убуд се намира в централната част на остров Бали и е културният център на местната общност. Времетраене – 6 часа. Включва обяд.

Цена на възрастен, при минимум 2 души – 70 USD

Цена за дете до 12 год., придружено от 2 възрастни – 35 USD

Цена на възрастен при 1 пътуващ – 105 USD

 

Шоу с делфини – Бедугул

Включва обяд. Шоу с делфини. 20 минутно плуване редом с делфините в басейна.

Времетраене – 10 часа.

Цена на възрастен, при минимум 2 души – 130 USD

Цена за дете до 12 год., придружено от 2 възрастни – 75 USD

Цена на възрастен при 1 пътуващ – 165 USD

 

Нощно сафари в Сафари парк

Включва трансфери, напитки при посрещане, нощно сафари с хранене на животните и вечеря в ресторант Kuciro (BBQ).

Цена на възрастен, при минимум 2 души – 125 USD

Цена за дете до 12 год., придружено от 2 възрастни – 70 USD

 

Сафари със слонове

Включва обяд. Времетраене – 5 часа.

Цена на възрастен, при минимум 2 души – 95 USD

Цена за дете до 12 год., придружено от 2 възрастни – 64 USD

Цена за деца под 2 год. - 26 USD

 

Сафари в джунглата с бъги Polaris

Високи стандарти за безопасност. Времетраене на трека – 1 час и 25 минути.

Включва трансферите, обяд, застраховка.

Цена на възрастен, в тандем с инструктор – 65 USD

Цена за 1 възрастен – 65 USD

Цена за двама – 89 USD

 

Круиз до кораловите рифове, клубен плаж

Времетраене – 7 часа. Включва обяд.

Цена за възрастен – 108 USD

Цена за дете 4 - 14 год. – 75 USD

 

Шнорхелинг на Nusa Penida + BBQ    

Времетраене – 8 часа. Включва трансферите, инструктор с английски език,

маска за гмуркане, шнорхел, плавници барбекю обяд и напитки.

Цена за възрастен – 108 USD.

 

Дайвинг за сертифицирани гмуркачи

Само за гмуркачи с валиден сертификат. Минимум 2 човека.

Включени трансферите, инструктор, кислородни бутилки, баласт, пълен комплект оборудване, обяд, застраховка. 2 гмуркания (потапяния).

Цена за възрастен Padang Bai - 130 USD.

Цена за възрастен Tulamben – 130 USD

Цена за възрастен Amed – 130 USD

Цена за възрастен Nusa Penida – 150 USD

Цена за възрастен Nusa Lembongan - 150 USD

Цена за възрастен Shark Point Mimpang – 145 USD

Цена за възрастен Manta Point – 160 USD

Цена за възрастен Nusa Menjangan – 160 USD

 

Дайвинг за несертифицирани гмуркачи

Минимум 2 човека.

Включени трансферите, инструктор, кислородни бутилки, баласт, пълен комплект оборудване, обяд, застраховка. 2 гмуркания (потапяния).

Цена за възрастен Tulamben – 155 USD

Цена за възрастен Blue Lagoon – 155 USD

Цена за възрастен Nusa Penida – 170 USD

 

Еднодневна екскурзия до Джакарта

Включва – посещение на храмовете Боробудур и Прамбанан, Mendut и Pavon, Ratu Boko, панорамна екскурзия с посещение на Taman Sari, екскурзовод, тренсферите, обяд и самолетни билети Бали – Джакарта – Бали.

При 2ма човека – 300 USD /човек

При 1 човек – 380 USD /човек

 

Кралска сватбена церемония в Убуд, според местните обичаи

Включва фотографски услуги и празнична вечеря.

Цена на церемонията – 1500 USD

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: • Самолетен билет София - Истанбул - Денпасар – Истанбул – София с авиокомпания Turkish Airlines; • Чекиран багаж до 30 кг на човек; • Летищни такси; • Трансфер летище - хотел - летище на остров Бали; • 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел; • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: • Допълнителни екскурзии; • Местни данъци; • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица от 65 до 70год. – 16 лв. • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица над 75 години – 31 лв. • Доброволна застраховка "Отмяна на пътуване" – закупува се по желание, като цената ѝ, се формира в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

Оферта № П168

Дестинации

Всички дестинации