Екскурзия до ТАЙЛАНД, с Пукет - I вар. /връзка с Виетнам, Камбоджа и Тайланд с Пукет IV вар/

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 10 дни (БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ)
Продължителност: 10 дни / 8 нощувки
Дати на отпътуване:
от: 0 лв.

Начална Дата Крайна Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
20.02.2020 Среща в 15.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 17.25 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 23.00 ч.

Ден 2
21.02.2020 В 01.55 ч. – самолетен полет Доха – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.10 ч.. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност за разходка и първи впечатления от града. Нощувка в Банкок.

Ден 3
22.02.2020 Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм. Следва разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. По пътя ще посетим Храма на зората. Разглеждане на Храма на Златния Буда. Свободно време. Вечерта, по желание - вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

Ден 4
23.02.2020 След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Вечерта, по желание – посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити – кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

Ден 5
24.02.2020 Закуска. По желание - посещение на Плаващия пазар.Нощувка в Банкок.

Ден 6
25.02.2020 Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 13.10 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 14.35 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Пукет.

Ден 7
26.02.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 8
27.02.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 9
28.02.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.

Ден 10
29.02.2020 Закуска. В 08.10 ч. – полет Пукет – Доха. Кацане в Доха в 12.00 ч. Полет Доха – София в 16.45 ч. Пристигане на Летище София в 21.15 ч.


 1. В ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок и Доха – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети Банкок – Пукет и Пукет – Банкок;
 • летищни такси - 929 лв/ 475 евро (14.01.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 8 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд (х-л 4* в Банкок и х-л 3* или 4* в Пукет);
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) 4-ти ден;
 • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);
 • екскурзия с автобус до Аютая (4-ти ден)
 • всички турове съгласно програмата с екскурзовод и превод на български език;
 • екскурзоводско обслужване, с местен екскурзовод и превод на български език от водачът, който придружава групата.
 • наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 54 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • тайландска виза 35 евро;
 • такса за обработка и подаване на документите за тайландска виза - 50 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 23 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 46 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден)     
 • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма)  (4-ти ден) - с вечеря - 45 евро  /- без вечеря30 евро                    
 • посещение на Плаващия пазар – 39 евро (при група от минимум 5 човека) – 5-ти ден
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (7-ми ден)
                   или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (7-ми ден) 
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пуке  (7-ми ден)- 50 евро (без вечеря)/- 60 евро (с вечеря на блок маса)
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд) 60 евро  (8-ми ден)
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (9-ти ден)
или
 • еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) 60 евро  (9-ти ден);
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за  последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети
лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2019 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат  в офиса на туроператорa.
5.  Tуроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на   екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
 
3. Цените 3 556 лв/ 3 656 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 450 лв./подлежи на актуализация/
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 07.03.2019 г и  подлежат на  актуализация.
 
4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТO)                 
             - по банков път
 
При записване се внася депозит от 1700 лв


Информация за хотелите (или подобни):
Банкок - Hotel Baiyoke Sky  4*    http://baiyokesky.baiyokehotel.com/
Пукет - Hotel Sleep with Me  4*     http://www.sleepwithmehotels.com/
 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 556 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА – СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 100 ЛВ                                                                  СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 656 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА – СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 100 ЛВ

 
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ    С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕТАТОРИ.
 

Оферта № Е285

Дестинации

Всички дестинации